Μελισσανίδης: «Με ρωτάτε αν έφτασε η ώρα να ειδοποιήσω, η ειδοποίησή μου είναι αυτό το γήπεδο» (vid)

Μελισσανίδης: «Με ρωτάτε αν έφτασε η ώρα να ειδοποιήσω, η ειδοποίησή μου είναι αυτό το γήπεδο» (vid)

Μελισσανίδης

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πανευτυχής μετά την κατάκτηση του τίτλου της ΑΕΚ τόνισε στην αίθουσα Τύπου της OPAP Arena ότι η ειδοποίησή του ήταν η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά τη στέψη της ΑΕΚ ως πρωταθλήτριας Ελλάδας για τη σεζόν 2022-2023 ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε λίγα λόγια στην αίθουσα Τύπου με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, πανευτυχή να τονίζει:

«Πριν δέκα χρόνια στο Τατόι ανέλαβα μια δέσμευση στον κόσμο της ΑΕΚ. Υπήρχαν τρία γράμματα. ΑΕΚ και η μεγάλη Ιστορία της. Σήμερα υπάρχει η ΑΕΚ της κανονικότητας. Η πραγματική ΑΕΚ που όλοι θέλουμε και σύντομα θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια της ιστορίας της. Με ρωτάτε αν έφτασε η ώρα να ειδοποιήσω. Η ειδοποίησή μου είναι το γήπεδο αυτό. Τώρα ειδοποιεί όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ. Ο προπονητής, οι παίκτες, ο κόσμος. Φέτος ήταν ένα συγκλονιστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το ποδόσφαιρο το έχει ανάγκη και μακάρι ο πρωταθλητής να κρίνεται στο τέλος».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα