ΑΕΚ: Σήκωσαν πανό για το «κιτρινόμαυρο» πρωτάθλημα οι φίλοι της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ»

Newsroom
aek_marseille_banner

bet365

Τα δικά τους συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ μετέφεραν οι φίλοι της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», οι οποίοι ύψωσαν πανό για χάρη του «Δικέφαλου» στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Ανζέ.

Η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για 13η φορά στην ιστορία της, ωστόσο οι πανηγυρισμοί του τίτλου ξεπέρασαν τα όρια της χώρας μας! Στη Μασσαλία και το «Βελοντρόμ» οι οπαδοί της Μαρσέιγ, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με τους κιτρινόμαυρους, έστειλαν τα συγχαρητήριά τους στον Δικέφαλο, σηκώνοντας σχετικό πανό κατά τη διάρκεια του ματς απέναντι στην Ανζέ.

«ΑΕΚ Πρωταθλήτρια-Συγχαρητήρια στα αδέρφια μας», έγραψαν στα ελληνικά, γιορτάζοντας με τον δικό τους τρόπο το πρωτάθλημα της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα