ΠΑΟΚ: Με επιστροφές και Μπίσεσβαρ στον «τελικό» της 3ης θέσης

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επιστρέφει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

bet365

Με επιστροφές και πολλά νέα πρόσωπα η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ στον αποψινό «τελικό της 3ης θέσης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για το αποψινό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Σουριναμέζος ετοιμάζεται για την τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό της Τούμπας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δίνει φανέλα βασικού ξανά στους Ίνγκι Ίνγκασον και Ντάγκλας Αουγκούστο, που επιστρέφουν στην ενδεκάδα καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ ο Τόμας Κεντζιόρα είναι η επιλογή του Ρουμάνου τεχνικού για το δεξιό άκρο της άμυνας.

Ο «Δικέφαλος» ξεκινάει το ντέρμπι της Τούμπας με τους: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ και Μπράντον.

Δείτε την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα