ΑΕΚ φιέστα: Χαμός στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνθήματα και ατμόσφαιρα γιορτής από τον κόσμο (vid)

ΑΕΚ φιέστα: Χαμός στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνθήματα και ατμόσφαιρα γιορτής από τον κόσμο (vid)

Newsroom
Χαμός στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνθήματα και ατμόσφαιρα γιορτής από τον κόσμο της ΑΕΚ (vid)

bet365

Αρκετές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και η Νέα Φιλαδέλφεια έχει ήδη γεμίσει με κόσμο που βρίσκεται σε γιορτινό... mood τραγουδώντας και πανηγυριζόντας για το πρωτάθλημα που έρχεται.

«Κιτρινόμαυρο» πάρτι έχει στηθεί από το πρωί στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να έχουν «πλημμυρίσει» την περιοχή γύρω από το γήπεδο. Μπορεί να μένουν ακόμα αρκετές ώρες μέχρι την έναρξη του αγώνα με τον Βόλο και η «Ένωση» να χρειάζεται απλά να μην έχει κλειδώσει ακόμα το πρωτάθλημα, αν και χρειάζεται απλώς να μην χάσει για να καπαρώσει το πρωτάθλημα, όμως οι φίλαθλοί της δείχνουν σίγουροι για την ομάδα τους.

Η διάθεση που υπάρχει θυμίζει ήδη γιορτή με τους χιλιάδες οπαδούς να τριγυρνούν στα στενά της Φιλαδέλφειας τραγουδώντας συνθήματα και πανηγυρίζοντας για την κούπα που έρχεται.

Συνθήματα από τους φίλους της ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα