Χριστοβασίλης: Το αντίο της Superleague και των ομάδων στον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom
Superleague για Χριστοβασίλη: «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, θερμά συλλυπητήρια»
Η Superleague εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη εκφράζοντας την θλίψη της για την απώλειά του.

Τα θερμά της συλλυπητήρια εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Superleague προς την ποδοσφαιρική «οικογένεια» του ΠΑΣ Γιάννινα και τους οικείους του Γιώργου Χριστοβασίλη και την οικογένειά του για το θάνατο του επί 15 χρόνια προέδρου και ιδιοικτήτη του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Super League εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ο εκλιπών ήταν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα για 15 χρόνια και συμμετείχε ενεργά στις θεσμικές διαδικασίες της Super League, με μετριοπάθεια και σύνεση, ως εκπρόσωπος της ομάδας του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Τα αντίο των ομάδων και του ΠΣΑΠΠ:

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Ο εκλιπών αποτέλεσε επί σειρά ετών τον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΣ Γιάννινα και επί των ημερών του η ομάδα της Ηπείρου έζησε μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της.

Παράλληλα, η ενασχόλησή του γενικότερα με το ποδόσφαιρο χαρακτηρίστηκε από λογική και μετριοπάθεια και ήταν πάντα μια φωνή που χρειαζόταν το άθλημα στη χώρα μας».

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του ιστορικού προέδρου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, διοικητικού ηγέτη του ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία 15 χρόνια. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στην ομάδα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα