Play – outs, η τελική βαθμολογία: 1ος ο ΟΦΗ, στην SL2 ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός!

Newsroom
λαμια

bet365

Στο απίθανο ματς της Νίκαιας, η Λαμία... γύρισε από την «κόλαση του 2-0», πήρε την ισοπαλία και ο Ιωνικός είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει τον Λεβαδειακό στη Superleague 2!

Το ματς «κόποι μιας χρονιάς» έγινε στην Νίκαια όπου ο Ιωνικός υποδέχθηκε την Λαμία, προκειμένου να προκύψει και το 2ο εισιτήριο προς την Superleague2 για την ομάδα που θα ακολουθούσε τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι ήθελαν μόνο νίκη, ενώ για την ομάδα από την Φθιώτιδα ήταν αρκετός και ο βαθμός της ισοπαλίας.

Η ένταση είχε χτυπήσει... κόκκινο αρκετή ώρα πριν το ματς κατά την άφιξη της αποστολής των φιλοξενούμενων! Το γήπεδο... πήρε φωτιά στο 30' όταν με κοντινή κεφαλιά ο Ελευθεριάδης έβαλε τον Ιωνικό μπροστά στο σκορ κι άνοιξε τον δρόμο προς την παραμονή. Μια παραμονή που φάνηκε να γίνεται βεβαιότητα πλέον 7 λεπτά αργότερα όταν με το... παγκόσμιας κλάσης γκολ ο Κάνιας έκανε το 2-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν μιλήσει ακόμη... Στην επανάληψη ήταν η Λαμία που βρήκε νωρίς γκολ με τον Νούνιεζ, μείωσε σε 2-1 και έδωσε χαρακτήρα θρίλερ στον... τελικό! Μέχρι που φτάνουμε στο 73΄κι έχουμε ανατροπή σκηνικού αφού ο Τόσιτς με μια απίθανη εκτέλεση φάουλ ισοφαρίζει σε 2-2.

Από κει και πέρα όλα... ροντέο, όμως η αμυντική λειτουργία της Λαμίας ήταν για σεμινάριο. Λίγο πριν το... 100 το ματς ολοκληρώθηκε και με το τελικό 2-2 η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έμεινε στην κατηγορία, ενώ αυτή του Μιχάλη Γρηγορίου υποβιβάστηκε!

Στα υπόλοιπα ματς, χωρίς βαθμολογική σημασία, που έκλεισαν την χρονιά, ο ΟΦΗ έφυγε νικητής από το Αγρίνιο με το 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό και ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση το έξτρα πρωτάθλημα. Χορταστικό ματς στην Λιβαδειά, όπου ο υποβιβασμένος Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Πέδρο Κόντε να γυρίζει στα γκολ, ενώ ισοπαλία και στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο (1-1).


Τα αποτελέσματα


Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-2
Ιωνικός – Λαμία 2-2
Aστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1
Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-3

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS

7.Ο.Φ.Η. 41
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 38
9. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 34
10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 31
11. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30
12.ΛΑΜΙΑ 29
-------------------------------------------
13. ΙΩΝΙΚΟΣ 27
14. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 26

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα