Βόλος: Πολλές απουσίες με ΑΕΚ

Βόλος: Πολλές απουσίες με ΑΕΚ

Newsroom
volos

bet365

Ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει μεταξύ άλλων και για διάφορους λόγους, στους Μπαριέντος, Οζέγκοβιτς, Σιελή, Τσιρίνος, Πιρές για το αυριανό ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Με πολλές απουσίες θα παίξει αύριο (14/5) ο Βόλος στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ. Ο Μπαριέντος παραμένει εκτός λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί, ο Σιελής είναι τραυματίας, ο Πιρές τιμωρημένος, ενώ στην Αθήνα δεν ταξίδεψαν και οι Οζέγκοβιτς, Τσιρίνος, Μεθκίδα που και δεν είναι 100% καλά αλλά και θα αποχωρήσουν (όπως και ο Πιρές).

Ετσι η αποστολή του Κώστα Μπράτσου αποτελείται από τους Αυγερινό, Παπαδόπουλο, Αλχο, Λούνα, Σι, Οικονομόπουλο, Πίρινεν, Ασλανίδη, Τριανταφύλλου, Τάχατο, Τσοκάνη, Μεταξά, Γκάγκι, Κάτσε, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Τσελεμπάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα