Παναθηναϊκός: Περνάει τον δεύτερο προκριματικό του Champions League και εξασφαλίζει ομίλους Europa League!

Παναθηναϊκός: Περνάει τον δεύτερο προκριματικό του Champions League και εξασφαλίζει ομίλους Europa League!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλουν νίκη στον δεύτερο προκριματικό του Champions League

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Αν τα καταφέρει, έχει εξασφαλισμένους τους ομίλους του Europa League!

Το... ευρωπαϊκό καλοκαίρι του «τριφυλλιού» ξεκινά από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, τη συμμετοχή στον οποίο εξασφάλισε πριν τη λήξη των play-offs της Stoiximan Super League. Η συγκεκριμένη δυάδα αγώνων είναι πολύ σημαντική για τον Παναθηναϊκό, καθώς σε περίπτωση που καταφέρει να περάσει, τότε έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Σε περίπτωση πρόκρισης, λοιπόν, από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, οι «πράσινοι» θα προκριθούν στον τρίτο και εκεί θα δώσουν τη μάχη για να προκριθούν στα play-offs του Champions League. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, ωστόσο, δεν θα παίξουν play-offs Europa League, αλλά θα μπουν απευθείας στον όμιλο του Europa League, όπως φαίνεται και από το access list της UEFA.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να περάσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα, στον δεύτερο προκριματικό του Champions League, τότε θα πάει στον τρίτο προκριματικό του Europa League κι αν αποκλειστεί κι εκεί, θα παίξει play-offs conference.

Σε οικονομικό επίπεδο, η μεγάλη διαφορά είναι η είσοδος στα play-offs του Champions League. Αν καταφέρει και περάσει, το «τριφύλλι» θα έχει εγγυημένα μίνιμουμ 10 εκατομμύρια ευρώ, ακόμα κι αν δεν κάνει ούτε μία νίκη. Τα πέντε από αυτά θα έρθουν από την πρόκριση στη συγκεκριμένη φάση και τα άλλα πέντε, λόγω της συμμετοχής στα play-offs.

H access list της UEFA

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα