Ολυμπιακός: Οι διακαείς πόθοι Ρεμπρόφ και Κρέσπο για τον πάγκο του και τα δεδομένα

Ολυμπιακός: Οι διακαείς πόθοι Ρεμπρόφ και Κρέσπο για τον πάγκο του και τα δεδομένα

Ο Κρέσπο

bet365

Ο Ουκρανός και ο Αργεντίνος είναι δύο ονόματα πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τον πάγκο του με την περίπτωση του Ρεμπρόφ να δείχνει πιο δύσκολη σε αυτή τη φάση.

Ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες υποθέσεις προπονητών. Δύο προπονητές από άλλες σχολές. Η μία του 48χρονου Σεργκέι Ρεμπρόφ που έχει εργαστεί στη Ντιναμό Κιέβου, στην Αλ Αχλί, τη Φερεντσβάρος και τώρα στην Αλ Αϊν. Ο Ρεμπρόφ εκτός από το ότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ έχει δεχθεί και κρούση από την Εθνική Ουκρανίας που τον δελεάζει και δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση. Στην Ουκρανία μετέδωσαν ήδη το... stop του Ρεμπρόφ για την προοπτική του Ολυμπιακού και ενώ στη χώρα του τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως θα μείνει στην ομάδα που είναι και θα αναλάβει και την Εθνική.

Από την αργεντίνικη αγορά εξακολουθούν να αρέσουν πολύ οι Κρέσπο και Ντιέγκο Μαρτίνες. Ο 47χρονος Κρέσπο που έχει θητεία και ως στέλεχος σε ομάδες όπως η Πάρμα έχει εργαστεί και σε Ιταλία, Βραζιλία και τώρα στην Αλ Ντουχαϊλ. Η περίπτωση του Ερνάν Κρέσπο είναι πιο εύκολη σχετικά με τον Ρεμπρόφ αλλά περισσότερα θα φανούν από την άλλη εβδομάδα και μετά.

Οι προπονητές με τους οποίους έχει μιλήσει ο Ολυμπιακός

  • Γκατούζο
  • Σρόιντερ

Οι προπονητές που αρέσουν στον Ολυμπιακό

  • Ρεμπρόφ
  • Κρέσπο
  • Ντιέγκο Μαρτίνες
@Photo credits: NBA/Getty Images

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα