Ολυμπιακός: Ο στόχος του Μαϊου για τεχνικό διευθυντή - προπονητή και το δυνατό Like στον Μαρτίνες

Ολυμπιακός: Ο στόχος του Μαϊου για τεχνικό διευθυντή - προπονητή και το δυνατό Like στον Μαρτίνες

Ο Μαρτίνες

bet365

Στον Ολυμπιακό οι επαφές με προπονητές είναι στο φουλ ακόμα και μέσω zoom. Ο Αργεντίνος Ντιέγκο Μαρτίνες να εξακολουθεί να αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας.

Οι μηχανές είναι στο φουλ στον Ολυμπιακό για τον επόμενο προπονητή αλλά και για τον νέο τεχνικό διευθυντή. Υπάρχει μία αίσθηση - εκτίμηση πως μετά το πέρας των play-Offs ο Ανιγκό θα αποτελέσει γενικότερα παρελθόν και από τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Πως θα είναι από τα πρόσωπα που εκτός απροόπτου θα αποχωρήσουν. Χρονικά η στόχευση δείχνει να είναι μέσα στον Μαϊο να προκύψει και τεχνικός διευθυντής και νέος τεχνικός.

Σε επίπεδο προπονητών στον Ολυμπιακό κάνουν διαρκείς επαφές. Ακόμα και με zoom. Μία για τα καλά ψαγμένη περίπτωση που έχει διαρρεύσει εδώ και μέρες - αλά Μαρτίνς - του Αργεντίνου Ντιέγκο Μαρτίνες της Τίγκρε. Ενός προπονητή που θεωρείται ανερχόμενη περίπτωση. Ο 44χρονος Μαρτίνες είναι από το 2021 στην Τίγκρε και συνεχίζει και έχει δουλέψει σε αρκετές ακόμα ομάδες με πιο τρανταχτή την περίπτωση της Γοδόι Κρούζ.

Έχει και ελληνικό παρελθόν έχοντας παίξει στην Ελλάδα με Πιερικό και Διαγόρα. Ο Μαρτίνες είναι μία περίπτωση που αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού (που έχει αποσπάσει ένα δυνατό LIKE) και έχει ήδη ανοίξει σχετικός δίαυλος επικοινωνίας για να φανεί τι δεδομένα υπάρχουν.

Γενικά μιλάμε ουσιαστικά για 2 κατηγορίες προπονητών. Η μία είναι πιο δοκιμασμένοι και έμπειροι και οι άλλοι επιλογές με βάση scouting και χαρακτηριστικών των συγκεκριμένων τεχνικών. Επιπλέον ο Ολυμπιακός είδε τουλάχιστον 2 προπονητές, τον Σρόιντερ και τον Γκατούζο να του μεταφέρουν πως δεν θέλουν να αναλάβουν από τώρα αλλά συζητούν το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό για του χρόνου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα