Άρης: Συνθήματα και απειλητικά τηλεφωνήματα κατά του Θόδωρου Καρυπίδη

Άρης: Συνθήματα και απειλητικά τηλεφωνήματα κατά του Θόδωρου Καρυπίδη

Newsroom
Ο Καρυπίδης

bet365

Στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους βρίσκεται η υπόθεση εκφοβισμού κατά του Θόδωρου Καρυπίδη ο οποίος το τελευταίο καιρό δέχεται μάλιστα απειλητικά τηλεφωνήματα.

Το βράδυ της Τετάρτης (3/5) οι δράστες έγραψαν υβριστικά συνθήματα κατά του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα και μάλιστα αυτό συνέβη σε μια περίοδο κατά την οποία ο Θόδωρος Καρυπίδης δέχεται και απειλητικά τηλεφωνήματα. Πλέον η υπόθεση βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, μάλιστα ο ίδιος θα προχωρήσει σε κατάθεση την προσεχή Δευτέρα (8/5). Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα dikisports.blogspot, οι δράστες δεν είχαν πλήρως καλυμμένα τα πρόσωπά τους και ήδη έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα