Ολυμπιακός: Οι έξι παίκτες που μπορεί να βασιστεί για τη νέα χρονιά (vids)

Ολυμπιακός: Οι έξι παίκτες που μπορεί να βασιστεί για τη νέα χρονιά (vids)

Ο Ινμπόμ

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει έναν αριθμό συγκεκριμένων παικτών που μπορούν να του δώσουν ουκ ολίγα πράγματα και στη νέα χρονιά με μία άλλη οργάνωση και άλλον σχεδιασμό βέβαια.

Προφανώς και ο Ολυμπιακός θα έχει αρκετές αποχωρήσεις από το ρόστερ του. Παίκτες που ήδη έχουμε καταγράψει ότι αναμένεται να... χαιρέτησουν ενόψει της νέας χρονιάς που θα έχει και νέο σχεδιασμό και άλλη προσέγγιση.

Υπάρχουν περισσότεροι από επτά παίκτες που δεν θα είναι στο έμψυχο δυναμικό των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν. Φυσικά και ο νέος προπονητής θα πάρει τις τελικές αποφάσεις όμως υπάρχουν έξι περιπτώσεις παικτών στις οποίες μπορεί να βασιστεί για τα καλά για του χρόνου ο Ολυμπιακός. Για να τις δούμε...

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Εξελίχθηκε σε βασικό γκολκίπερ του Ολυμπιακού και τον κράτησε όρθιο σε αρκετές περιστάσεις και ακόμα και σε ντέρμπι. Ο 33χρονος διεθνής γκολκίπερ δικαίως καθιερώθηκε βασικός και κατέγραψε 27 ματς με τον πειραϊκό σύλλογο. Και παρά την ηλικία του διατηρείται σε τρομερή ατομική κατάσταση και έχει τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα για να αγωνίζεται.

Ροντινέι: Ναι υπήρξαν και στιγμές αγωνιστικής αστάθειας και επιπολαιότητας. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος ακραίος μπακ όμως βγαίνοντας πρώτη φορά εκτός της χώρας του έχει βγάλει μία αισθητή ποιότητα ως δεξί μπακ, καλές αντιδράσεις αλλά και ένταση στο παιχνίδι του. Ένας πολύ καλός επιθετικογενής μπακ με 20 ματς και 1 ασίστ στον Ολυμπιακό.

Ινμπόμ Χουάνγκ: Το κορεάτικο ποδοσφαιρικό... διαμάντι του Ολυμπιακού.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ είναι ένας παίκτης - κόσμημα όπως και να το δεις. Από όποια μεριά και εάν το κοιτάξεις. Όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο στη φετινή - που είναι η κορυφαία του σεζόν στην Ευρώπη - χρονιά του. Από πλευράς αγωνιστικότητας, προσφοράς, ποιότητας, νοοτροπίας, σεβασμού στην ομάδα αλλά και πόσο τιμά τη φανέλα του. Στον Ολυμπιακό έχει παίξει από εξάρι μέχρι... δεκάρι και ότι άλλο χρειάστηκε. Έχει 38 ματς με 5 γκολ και 4 ασίστ.


Κώστας Φορτούνης: Ναι δεν είναι νέο πρόσωπο και ναι δεν είναι project τύπου Ντόι. Στα 30 του χρόνια φέτος όμως ο Φορτούνης αν και δεν βρήκε τόσο πολύ χρόνο αλλά παρόλα αυτά έχει 10 ασίστ και 4 γκολ σε 26 αγώνες. Και μάλιστα παίζοντας αρκετές φορές ως εξτρέμ. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επανήλθε στα πλάνα των Πειραιωτών, καθιερώθηκε ξανά και με την κατάλληλη διαχείριση μπορεί να βοηθήσει και του χρόνου.

Σέρτζι Κανός: Ο Σέρτζι Κανός, ο 26χρονος Ισπανός εξτρέμ, δεν είναι βέβαιο πως θα μείνει στον Ολυμπιακό αλλά είναι κάτι που το θέλει και ο ίδιος και η ομάδα. Έχει κάνει 8 ματς με τον Ολυμπιακό έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ προσφέροντας σημαντικά στην ομάδα του Ολυμπιακού σε μία θέση που... πονούσε για τα καλά αγωνιστικά και... πονάει ακόμα.

Ο Κανός με τον Μπακαμπού 1

Σεντρίκ Μπακαμπού: Ο 32χρονος Γαλλοκονγκολέζος φορ ενδεχομένως και να είναι ο κορυφαίος στράικερ του Πρωταθλήματος.

Ένας top class φορ με 18 γκολ και 3 ασίστ σε 35 αγώνες φέτος. Σκληρός, δυνατός, γρήγορος, που τα δίνει όλα και που έφτασε σε σημείο να... κουβαλά ακόμα και μόνος του στο σκοράρισμα τον Ολυμπιακό. Ο Μπακαμπού έχει συμβόλαιο που εκπνέει φέτος και έχουν αρχίσει συζητήσεις για νέο διετές ή τριετές συμβόλαιο. Εφόσον μείνει θα είναι και τη νέα σεζόν σημείο αναφοράς.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα