Ολυμπιακός: Το πιθανό τέλος εποχής του Αραμπί και οι «μνηστήρες» για τον Μπακαμπού

Ολυμπιακός: Το πιθανό τέλος εποχής του Αραμπί και οι «μνηστήρες» για τον Μπακαμπού

Ο Αραμπί

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μπακαμπού που ήδη πάντως έχει... σειρήνες από Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία ενώ ο Αραμπί εκτιμάται πως είναι δύσκολο να μείνει και του χρόνου.

Εάν όλα στο τέλος πάνε όπως τα θέλει ο Ολυμπιακός τότε λογικά Μπακαμπού και Αραμπί θα ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες.

Ο μεν Μπακαμπού θα κλείσει με νέο διετές ή και τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ο δε Αραμπί θα αποχωρήσει από τον πειραϊκό σύλλογο, στον οποίο φυσικά έχει προσφέρει πάρα πολλά, έχοντας παίξει 197 αγώνες με 88 γκολ και 24 ασίστ.

Ο Αραμπί έχει βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τίτλους και να κάνει και ευρωπαϊκές πορείες αλλά και να ζήσει σπουδαίες βραδιές όπως όταν απέκλεισε στην Άρσεναλ στην Αγγλία. Η φετινή του χρονιά όμως ήταν ιδιαίτερα κακή και το συμβόλαιό του είναι υψηλό.

Την ώρα που ο Μπακαμπού σκόραρε σε τρίτο σερί ματς των play-Offs ο Ελ Αραμπί φέτος έχει... μείνει στα 10 γκολ, έχοντας μέσα και εκτελέσεις πέναλτι. Δέκα γκολ και πέντε ασίστ σε σαράντα έξι αγώνες.

Ο δε 32χρονος Μπακαμπού έχει 18 γκολ σε 34 αναμετρήσεις και ο Ολυμπιακός κοιτάζει να τον... δέσει άμεσα με νέο συμβόλαιο 2 ή 3 ετών. Βέβαια δεν παίζει μπάλα μόνος του. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού φέρεται να έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ομάδων από Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία ενώ ο ίδιος σε δηλώσεις του στο εξωτερικό τόνισε πως είναι ευχαριστημένος στην Ελλάδα αλλά έδειξε πως θα ήθελε να γυρίσει στην Ισπανία. Άρα οι... μνηστήρες υπάρχουν και το θέμα του πρέπει να κλείσει σύντομα με θετικό τρόπο από τον Ολυμπιακό που έτσι και αλλιώς πάντως θα ψάξει για τουλάχιστον έναν ακόμα στράικερ για τη νέα σεζόν.

Οι χρονιές του Αραμπί στον Ολυμπιακό

  • 2019-2020: 27 γκολ και 8 ασίστ σε 51 αγώνες
  • 2020-2021: 28 γκολ και 7 ασίστ σε 49 αγώνες
  • 2021-2022: 23 γκολ και 4 ασίστ σε 51 αγώνες
  • 2022-2023: 10 γκολ και 5 ασίστ σε 46 αγώνες
@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα