Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Μπριχ θα σφυρίξει στο ντέρμπι σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα

Newsroom
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Μπριχ θα σφυρίξει στο ντέρμπι σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα

bet365

Ο Φέλιξ Μπριχ θα διευθύνει το προσεχές ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής των play-offs της Stoiximan Superleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (07/05) σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα λογαριασμού που επικεντρώνεται σε ζητήματα διαιτησίας.

Όπως αναφέρει λογαριασμός στο Twitter, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με τη γερμανική διαιτησία, ο πολύπειρος Φέλιξ Μπριχ θα είναι ο διαιτητής του επερχόμενου ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (07/05) για την 9η αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Superleague.

O 47χρονος ρέφερι έχει υπάρξει διαιτητής elite κατηγορίας στο παρελθόν ενώ έχει διευθύνει και τον τελικό του Champions League μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης το 2017 αλλά και αυτόν του Europa League ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπενφίκα το 2014. Ο Γερμανός έχει βρεθεί επίσης σε δύο Μουντιάλ (2014, 2018) και το Euro 2020.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα