Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Με Νάσμπεργκ, Φιλίπε Σοάρες και Ολιβέιρα στο αρχικό σχήμα ο Δικέφαλος

Ο Φιλίπε Σοάρες (αριστέρα) επιστρέφει στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δίνει φανέλα βασικού τόσο στον Ιβάν Νάσμπεργκ, όσο και στους Φιλίπε Σοάρες, Νέλσον Ολιβέιρα για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στη Λεωφόρο με πολλές απουσίες και αλλαγές στο αρχικό σχήμα του. Εκτός από τους Ίνγκασον, Αουγκούστο, Σάστρε και Τάισον, οι οποίοι απουσιάζουν λόγω προβλημάτων τραυματισμού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αρχικού σχήματος τους Κουλιεράκη και Σβαμπ.

Φανέλα βασικού παίρνουν οι Νάσμπεργκ, που μαζί με τον Κεντζιόρα θα αποτελούν το κεντρικό δίδυμο, ενώ πορτογαλικό θα είναι το δίδυμο στον άξονα με την παρουσία των Φιλίπε Σοάρες και Ντάντας.

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει το παιχνίδι με τους: Κοτάρσκι, Λύρατζη, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια και Ολιβέιρα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα