Κόκε: Ομολόγησε ότι ήταν αρχηγός σε κύκλωμα ναρκωτικών και καταδικάστηκε σε εξαετή φυλάκιση

Κόκε: Ομολόγησε ότι ήταν αρχηγός σε κύκλωμα ναρκωτικών και καταδικάστηκε σε εξαετή φυλάκιση

koke_aris_sad
O πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε, ομολόγησε πως ήταν αρχηγός σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών.

Εξαετής ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στο Σέρχιο Κόκε! Ο παλαίμαχος Ισπανός επιθετικός του Άρη ομολόγησε πως ήταν αρχηγός σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, κυρίως μαριχουάνα, που αγόραζε από το Μαρόκο και διοχέτευε σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.

Ο Κόκε κινδύνευε αρχικά με ποινή 16 ετών, όμως λόγω της ομολογίας του η ποινή του μειώθηκε στα έξι χρόνια. Ο Ισπανός είχε εκτίσει ήδη 20 μήνες φυλάκισης, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους τον Ιούλιο του 2021, πληρώνοντας εγγύηση 15 χιλιάδες ευρώ.

Η εισαγγελέας θα επισημοποιήσει τις γραπτές κατηγορίες την Τετάρτη, αλλά τις έχει ήδη παρουσιάσει στους κατηγορουμένους στην αίθουσα του δικαστηρίου. Οι ποινές του Κόκε και των μελών του κυκλώματος που επίσης ομολόγησαν δεν θα είναι εφέσιμες.

Για την υπόθεση Vinculada συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα με τις διωκτικές αρχές να κάνουν λόγο για εγκληματική οργάνωση με πολύ ισχυρές δομές, η οποία διακινούσε τα ναρκωτικά μέσω φορτηγών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα