Παναθηναϊκός: Εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Τσόκαϊ, προπόνηση σε δύο γκρουπ

Παναθηναϊκός: Εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Τσόκαϊ, προπόνηση σε δύο γκρουπ

Εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Τσόκαϊ, προπόνηση σε δύο γκρουπ

bet365

Ο Ένις Τσόκαϊ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα μετά την ελαφριά διάσειση που υπέστη από την σύγκρουση με τον Βίντα. Προπόνηση σε δύο γκρουπ για τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο όπου πέρασε το βράδυ ο Ένις Τσόκαϊ, ο οποίος, παρ' ότι ολοκλήρωσε κανονικά το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, μεταφέρθηκε εκεί μετά το τέλος του κι έμεινε μέσα για προληπτικούς λόγους. Φυσικά δεν μετείχε στο σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης.

Οι υπόλοιποι συμπαίκτες του έκαναν προπόνηση σε δύο γκρουπ, όπως συνηθίζεται την επόμενη των αγώνων. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την «Ένωση» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα