ΠΑΕ Άρης: «Ξεκάθαρη πλαστογραφία»

ΠΑΕ Άρης: «Ξεκάθαρη πλαστογραφία»

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρθηκε σ’ ένα «έργο» που έχει παιχθεί και στο παρελθόν κάνοντας λόγο για ξεκάθαρη πλαστογραφία.

Ο Άρης διαμαρτύρεται για το πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Ματέο Γκαρσία από τον Κουλιεράκη η οποία θα οδηγούσε και στην αποβολή του νεαρού κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ στο 30ο λεπτό. Με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρθηκε στη διαιτητική τριάδα από το Αζερμπαϊτζάν αλλά και στον 4ο διαιτητή, τον Γκορτζίλα.

«Έχουμε κουραστεί να λέμε τα ίδια. Με σφυρίχτρες από το Αζερμπαϊτζάν για ποια εξυγίανση μιλάμε; Σήμερα στην Τούμπα είδαμε ένα ακόμη ωραίο «έργο». Ο Αγκάγεφ δεν είδε το καθαρό πέναλτι του Κουλιεράκη στον Γκαρσία στο 30', χαρίζοντάς του και την κόκκινη κάρτα. Το περίεργο είναι πως δεν τον φώναξε ούτε ο συμπατριώτης Varistas να ελέγξει τη φάση!!!

Ξεκάθαρη πλαστογραφία!!! Πέναλτι και αποβολή στο 30' που θα άλλαζαν τις ισορροπίες του αγώνα.

Η τριάδα από το Αζερμπαϊτζάν είχε «συνεργό» και τον Γκορτσίλα στη φάση της αποβολής του Καμαρά. Αντί να κατευνάσει τα πνεύματα, αυτός τον προκάλεσε με την απαράδεκτη στάση του.

Η αποστολή τους εξετελέσθη για ακόμη μια φορά…», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα