Ανιγκό: «Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό ήθελε να δει αυτή την αντίδραση»

Newsroom
οσφπ

bet365

Για το τελικό 5-0 και για την επιτυχία της Κ19 αναφέρθηκε ο Ζοζέ Ανιγκό μετά τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε κόντρα στον Βόλο και επικράτησε με 5-0, με αποτέλεσμα τα χαμόγελα να επιστρέψουν.

Ο Ζοζέ Ανιγκό μίλησε στην «Cosmote TV» και έδειξε την απόλυτη ικανοποίησή του τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για το πρωτάθλημα της Κ19.

Για το ματς με τον Βόλο: «Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό ήθελε να δει αυτή την αντίδραση, είναι αυτό που περιμένει κάθε προπονητής. Μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να χάνει τόσα συνεχόμενα παιχνίδια, είναι η αντίδραση που θέλαμε και μπράβο στους παίκτες».

Για το πρωτάθλημα της Κ19 και τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει: «Σίγουρα θα δούμε παίκτες από την ακαδημία να έρχονται στην πρώτη ομάδα. Είμαστε ευτυχισμένοι που η Κ19 πήρε το πρωτάθλημα, ήταν ο στόχος που είχε ανατεθεί από τον πρόεδρο. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες που θα παίξουν στην πρώτη ομάδα, όπως ο Μουζακίτης και ο Κωστούλας».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα