Ολυμπιακός: Η πιθανή 11άδα με Βόλο με βασικούς Τζολάκη, Ραμόν, Ανδρούτσο και Βρουσάι

Ο Τζολάκης

bet365

Τρομερά θολό το τοπίο από τον Ανιγκό για την 11άδα του Ολυμπιακού με τον Βόλο αλλά παρόλα αυτά υπάρχει μία εκτίμηση για το αρχικό σχήμα της ομάδας.

Σε επίπεδο προσώπων για την 11άδα του Ολυμπιακού σίγουρα ξεχωρίζει η χρησιμοποίηση του Τζολάκη αντί του τραυματία Πασχαλάκη. Από εκεί και πέρα οι Ανδρούτσος, Ραμόν και Βρουσάι έχουν σημαντικές πιθανότητες για βασικοί. Όλα αυτά βέβαια σε επίπεδο εκτίμησης γιατί από δοκιμές από μεριάς Ανιγκό είναι μάλλον θολά τα πράγματα.

Η πιθανή διάταξη του Ολυμπιακού για το ματς: Τέρμα Τζολάκης, αριστερά στην άμυνα ο Ραμόν και δεξιά ο Ανδρούτσος, κέντρο άμυνας με Σισέ και Σωκράτη, άξονας με Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ, ο Φορτούνης πίσω από τον φορ Μπακαμπού και εξτρέμ με Μασούρα και Βρουσάι.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ανιγκό είναι η εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Νίκας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα