Γιαννιώτας: «Όταν δίνονται 7 λεπτά και χτυπάει παίκτης του αντιπάλου δεν μπορεί να δίνονται δύο έξτρα»

Newsroom
λεβαδειακός

bet365

Για το πώς ο Λεβαδειακός δεν έφυγε νικητής από το Αγρίνιο αναφέρθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο Λεβαδειακός αν και κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, είδε τον Παναιτωλικό να φτάνει στην ανατροπή και να παίρνει την ισοπαλία (2-2).

Ο Γιάννης Γιαννιώτας αναφέρθηκε για το αποτέλεσμα και τόνισε πώς το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι, χάσαμε κάτι πολύ σημαντικό για μας στις λεπτομέρειες. Δεν θα σταθώ στα γκολ που δεχθήκαμε αλλά ξέρω όταν δίνονται 7 λεπτά και χτυπάει παίκτης της αντιπάλου ομάδας δεν μπορεί να δίνονται δύο έξτρα. Σεβόμαστε το παιδί του Παναιτωλικού, σταματήσαμε, δόθηκαν δύο έξτρα και μετά μπήκε το γκολ, λες και παίζαμε παράταση».

«Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, έχουμε δείξει μέταλλο, στα play-out κανείς δεν μπορεί να μας κερδίσει εύκολα, είμαστε αν όχι η κορυφαία ομάδα, η αμέσως επόμενη. Θα συνεχίσουμε, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι και μέχρι το τελευταία σφύριγμα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα τα δώσουμε όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα