Δουβίκας: «Βαθμός που μας φέρνει κοντά στην παραμονή»

Newsroom
Ο Γιάννης Δουβίκας κατά τη διάρκεια του Αστέρας - Λαμία

bet365

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Δουβίκας, στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τη Λαμία στάθηκε στη σημασία του βαθμού για την μάχη των Αρκάδων να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία.

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή ο Αστέρας Τρίπολης μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τη Λαμία στην Τρίπολη. Ο υπηρεσιακός τεχνικός των Αρκάδων, Γιάννης Δουβίκας, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το ματς και στάθηκε τόσο στην αξία του βαθμού και όσο και στην ανώτερη εικόνα της ομάδας του.

«Είχαμε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες. Είχαμε καλή εικόνα και τα ηνία του αγώνα. Σημαντικός ο βαθμός γιατί είμαστε πλέον κοντά στη παραμονή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα