Τσούμπερ: «Ένας ακόμα τελικός ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Newsroom
Στίβεν Τσούμπερ

bet365

Ο Στίβεν Τσούμπερ ανέφερε πως όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος είναι τελικοί και φυσικά και αυτός με τον Παναθηναϊκό που έρχεται, ενώ για την αποθέωσή του επισήμανε πως τέτοιες στιγμές τις ονειρεύεται κάθε στιγμή.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Αν δεν κάνω λάθος και την προηγούμενο φορά που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, το πρώτο γκολ προήλθε από δική μας πίεση, όταν έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές τα πράγματα έγιναν λίγο καλύτερα για εμάς, βρήκαμε περισσότερους χώρους και ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Για την αποθέωση τη στιγμή της αλλαγή του: «Ήταν μία πάρα πολύ όμορφη στιγμή, ένιωσαν σαν τα παιδιά που όταν ήμασταν μικροί ονειρευόμασταν ότι κάποια στιγμή όλο το στάδιο θα μας χειροκροτήσει, αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία. Προσπαθώ να διασκεδάζω, να απολαμβάνω κάθε στιγμή που παίζω μέσα στην ομάδα και θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί: «Είναι άλλος ένας τελικός, και όχι ο τελικός. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. Θέλουμε να το δούμε άλλη μία φορά σαν τελικό και να το κερδίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα