Γιόνσον: «Ηρθα στην ΑΕΚ για να μάχομαι για τα πάντα»

Γιόνσον: «Ηρθα στην ΑΕΚ για να μάχομαι για τα πάντα»

Newsroom
jionson

bet365

Ο Γιόνσον μίλησε γιατί το καλοκαίρι αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ και έδωσε το «σύνθημα» για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο MVP της ΑΕΚ στο αποψινό 4-0 επί του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ο Γιόνσον και Δανός χαφ πήρε το βραβείο του μετά το τέλος του ντέρμπι. «Είναι πολύ μεγάλη ημέρα για όλη την ομάδα. Ολοι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ειμαι πολύ χαρούμενος που βγήκα MVP» είπε αρχικά.

Και μετά αναφέρθηκε στο επερχόμενο (29/4) ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί. «Είναι ενα τεράστιο παιχνίδι. Ειναι σίγουρο πως όποιος κερδίσει θα καθορίσει, σε μεγάλο βαθμό και ποιος θα παρει το πρωτάθλημα. Ολα τα ματς ομως είναι τελικοί. Μετά ακολουθεί εκείνο με τον Ολυμπιακό. Για αυτό βρίσκομαι στην ΑΕΚ, ήθελα να αποτελώ μέλος μία ομάδας που μάχεται για όλα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα