Σάρλια: «Δύσκολο το πρώτο ημίχρονο, μαζί με τον κόσμο να γιορτάσουμε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Σάρλια: «Δύσκολο το πρώτο ημίχρονο, μαζί με τον κόσμο να γιορτάσουμε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Newsroom
...

bet365

Ο Σάρλια στάθηκε στο ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης του Βόλου και έδωσε το «σύνθημα» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Με σκορ 2-0 επικράτησε σήμερα (26/4) ο Παναθηναϊκός στο Βόλο και τα δύο «πράσινα» γκολ σημειώθηκαν μετά την ανάπαυλα. Σε αυτό στάθηκε και ο Σάρλια μετά το τέλος του ματς. «Ηταν δύσκολο πρώτο μέρος, δεν είχαμε λύσεις απέναντι στην άμυνα του Βόλου. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας εξήγησε πως να παίξουμε, πετύχαμε γρήγορο γκολ και όλα έγιναν εύκολα», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και μετά ο αμυντικός του «τριφυλλιού» ρωτήθηκε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί. «Σημαίνει πολλά για εμάς η υποστήριξη του κόσμου. Ελπίζω όλοι μαζί να γιορτάσουμε στο τέλος».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα