Tuttomercato: «Ο Μπιλάλ Μαζχάρ είναι ένας ''φονικός'' στράικερ με νούμερα... Χάαλαντ»

Tuttomercato: «Ο Μπιλάλ Μαζχάρ είναι ένας ''φονικός'' στράικερ με νούμερα... Χάαλαντ»

Tuttomercato: «Ο Μπιλάλ Μαζχάρ είναι ένας ''φονικός'' στράικερ με νούμερα... Χάαλαντ»

bet365

Η ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercato» έκανε ένα μίνι-αφιέρωμα στον ταλανούχτο Αιγύπτιο επιθετικό του Παναθηναϊκού Μπιλάλ Μαζχάρ.

Το «Tuttomercato» έφτιαξε ένα θέμα για τον ταλαντούχο επιθετικό του Παναθηναϊκού εξαίρωντας τις φετινές του επιδόσεις, ιδιαίτερα στο UEFA Youth League, όπου παρουσίασε νούμερα... Χάαλαντ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, αφού είχε εννιά γκολ σε τέσσερις αγώνες καταστρέφοντας όλα τα ρεκόρ της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψαν για κείνον:

«Δυναμικός, γρήγορος, θανάσιμος. Και επίσης λίγο εξωτικός: πράγματα, δεν είναι κάτι συνηθισμένο ένας Αιγύπτιος στράικερ (αλλά γεννημένος στην Γαλλία), στο ελληνικό πρωτάθλημα, με νούμερα... Χάαλαντ. Ο Μπιλάλ Μαζχάρ έχει καταστρέψει όλα τα ρεκόρ για γκολ και αναλογία γκολ/λεπτών σ' αυτή την έκδοση του Youth League, το πιο σημαντικό τουρνουά νέων για τις ομάδες, στο οποίο έκανε τον εαυτό του να ξεχωρίσει με την φανέλα της Κ19 του Παναθηναϊκού. Τα εννιά γκολ σε τέσσερα παιχνίδια με τους πρωταθλητές νέων της Ελλάδας είναι η '' επαγγελματική κάρτα'' με την οποία ο νεαρός στράικερ παρουσίασε τον εαυτό του στο υψηλότερο επίπεδο, νούμερα τα οποία θα του δώσουν όλο και περισσότερες ευκαιρίες ακόμη και με την πρώτη ομάδα».

Την φετινή σεζόν ο Μπιλάλ έχει πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές σε τρεις διοργανώσεις. Πέρα από το Youth League που έχει εννιά γκολ και μία ασίστ σε τέσσερις συμμετοχές, έχει παίξει τρεις φορές με την Κ19 σκοράροντας ένα τέρμα και 15 αγώνες με την δεύτερη ομάδα των «πρασίνων», στην οποία ολοκληρώθηκε φέτος η ένταξή του σκοράροντας τρία γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα