G-Betting: Λαμία και ΠΑΣ παίζουν τα... ρέστα τους

G-Betting G-Betting
G-Betting: Λαμία και ΠΑΣ παίζουν τα... ρέστα τους
Το Σάββατο συνεχίζονται τα play-outs της Stoiximan Superleague με τέσσερις αναμετρήσεις.

Η μάχη κορυφώνεται στα play-outs της Stoiximan Superleague, αφού αρκετές ομάδες παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει 4 αναμετρήσεις.

Στις 19:15 ο Λεβαδειακός θα κοντραριστεί με τον Ιωνικό, με τις δύο ομάδες να καίγονται για βαθμούς και να περιμένουμε σίγουρα ένα ματς σκοπιμότητας. Η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται στην τελευταία θέση και τους 22 βαθμούς, ενώ 24 έχει ο Ιωνικός. Ματς-μισή παραμονή ίσως και για τους δύο γιατί τα περιθώρια στενεύουν. Το under 1.5 στο 2.40 στη Stoiximan έχει το ρίσκο του, αλλά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι δύο αντίπαλοι θα προσέξουν πολύ την άμυνα τους.

ei

Tην ίδια ώρα η Λαμία κοντράρεται με τον Ατρόμητο, με τους Φθιωτούς να θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να κάνουν βήμα παραμονής. Ο Ατρόμητος είναι αδιάφορος, όμως έχει παλέψει όλα τα ματς του μέχρι τώρα. Βέβαια το κίνητρο για τη Λαμία είναι τεράστιο που στα play-outs έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Η νίκη της Λαμίας στο 2.05 στη Novibet αποτελεί καλή επιλογή για μια ομάδα που θα παίξει τα... ρέστα της σε κάθε ματς μέχρι το τέλος της σεζόν.

i

Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης που έχει μπει σε επικίνδυνα μονοπάτια αφού με τους 28 βαθμούς του, απέχει 5 βαθμούς από την προτελευταία Λαμία. Η ομάδα από την Τρίπολη θέλει βαθμό ή βαθμούς για να κλέιδώσει την παραμονή της. Το Χ2 του Αστέρα προσφέρεται στο 1.80 στη Novibet και θα πάρουμε το ρίσκο, αφού και οι Κρητικοί δεν εμπνέουν την απαραίτητη εμπιστοσύνη στην έδρα τους φέτος.

g

Τέλος πάλι στις 19:15 o ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μπλέξει με τουε 24 βαθμούς του, υποδέχεται τον Παναιτωλικό που έχει 29. Οι Γιαννιώτες δυσκολεύοντα πολύ στα play-outs και είναι η ομάδα που έχει συγκεντρώσει τους λιγότερους πόντους στη διαδικασία. Με νίκη παίρνουν μεγάλη ανάσα. Εδώ υπάρχει ρίσκο να πας κόντρα στην κακή φόρμα του ΠΑΣ, αλλά η ομάδα των Ιωαννίνων θα παίξει ενα από τα τελευταίας της χαρτιά για παραμονή. Η νίκη του ΠΑΣ προσφέρεται στο 1.87 στη Bwin.

o

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting