Αστέρας Τρίπολης: «Ελεύθερος ο Ντομίνγκεθ», γράφουν στην Ισπανία

Ο Ντομίνγκεθ φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης

bet365

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε στη λύση του συμβολαίου του Χουάν Ντομίνγκεθ, ο οποίος και επέστρεψε ήδη στην πατρίδα του.

Η θητεία του Χουάν Ντομίνγκεθ στην Τρίπολη και τον Αστέρα αποδείχθηκε σύντομη. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ φέρεται να αποτελεί παρελθόν από τους Αρκάδες, καθώς όπως αναφέρει το «Onda Cero Coruna», ο σύλλογος προχώρησε στην πρόωρη λύση του συμβολαίου του το οποίο εξέπνεε στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 33χρονος πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στην πατρίδα του και έδωσε μάλιστα το παρών στο πρόσφατο παιχνίδι της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ομάδας στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και ανήκε από το 2004 ως το 2016.

Πλέον, ο Ντομίνγκεθ είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά από ένα φτωχό πέρασμα από τον σύλλογο της Τρίπολης με μόλις εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, καθώς και μηδενικά λεπτά συμμετοχής μέσα στο 2023.

Η τελευταία του εμφάνιση σημειώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου και την ήττα με 5-0 από τον Ολυμπιακό, ενώ έκτοτε βρέθηκε στην αποστολή μόλις μία φορά, αρχές Φεβρουαρίου στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα