Αλαφούζος: «Εμένα με έκλεισαν στο ασανσέρ, δεν με έκλεισαν στην φυλακή»

Αλαφούζος: «Εμένα με έκλεισαν στο ασανσέρ, δεν με έκλεισαν στην φυλακή»

Newsroom
Ο Γιάννης Αλαφούζος
Ένταση μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου με τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά κατά του οποίου εκτόξευσε πυρά ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού κι έπειτα από αποχώρησε από την τηλεδιάσκεψη.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος είχε έντονο διάλογο με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά στο Δ.Σ. της Stoiximan Superleague όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τόσο θέμα της αλλαγής του ορισμού των Πολωνών διαιτητών στο ΑΕΚ-Άρης όσο και οι επιστολές που εστάλησαν στην λίγκα για να ζητηθούν εξηγήσεις από την ΚΕΔ.

«Το ποιος ελέγχει το ποδόσφαιρο σήμερα, την ΕΠΟ, το ποιος είναι ο κ.Παπαδόπουλος που δεν καταδικάστηκε από τις επιτροπές, το ξέρουν όλοι. Όσο και να φωνάζει ο κ.Κοσμάς. Όλοι το ξέρουν. Λυπάμαι πολύ και για τον κ.Μπαλτάκο, που έχει και μία ιστορία. Μας είπε ο κ.Κοσμάς ότι η ΑΕΚ ζήτησε να αλλάξει ο διαιτητής. Εμείς ποτέ δεν θίξαμε την ΑΕΚ στην επιστολή μας. Ζητήσαμε συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Μπένετ. Τώρα γιατί θίχτηκε, δεν το ξέρω. Να χαίρεστε και τον κ.Μελισσανίδη. Λέτε στην ανακοίνωσή σας ότι με έκλεισε ο Μαρινάκης σε ασανσέρ. Εμένα με έκλεισαν στο ασανσέρ, δεν με έκλεισαν στην φυλακή. Να σας χαίρονται οι δικοί σας» είπε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Νωρίτερα ο Κοσμάς είχε χαρακτηρίσει «εξόχως συκοφαντικές και τις δύο ανακοινώσεις (σ.σ. τις επιστολές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λίγκα)» αναφέροντας πως «Η ΑΕΚ δεν έχει κατηγορηθεί για εγκληματική οργάνωση, ποτέ».

Σε διάλογο που προηγήθηκε μεταξύ των δύο ανδρών, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού επεσήμανε με αφορμή την ατάκα του Γ.Κοσμά ότι και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό είχαν ζητήσει την αλλαγή του διαιτητή Γιόβιτς στο μεταξύ τους ντέρμπι, εκείνος απάντησε: «Ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε αλλαγή. Μη λέτε ψέματα, μου κάνει εντύπωση. Εγώ ένα συμπέρασμα έβγαλα. Ότι εσείς ζητήσατε να αλλάξει ο Πολωνός διαιτητής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα