Ντέμης Νικολαΐδης: «Δικαίως γκρινιάζουν οι ομάδες για elite διαιτητές» (vid)

Newsroom
Ο Ντέμης Νικολαΐδης

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, πήρε θέση για το θέμα με τους ορισμούς διαιτητών, τονίζοντας ότι οι ομάδες έχουν δίκιο που ζητούν elite διαιτητές και αποθέωσε τον Ισπανό Ντελ Θόρο Γκράντε.

Με το μέρος των ομάδων είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης, καθώς και εκείνος κρίνει απαραίτητους τους ορισμούς elite διαιτητών.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Δεν έχω γνώση τι έχει γίνει. Δεν μπορώ να πάρω θέση για όλα αυτά, δεν γίνεται κάτι σωστά κι αυτό είναι το σίγουρο, αλλά δεν μπορώ να έχω άποψη για όλο αυτό», τόνισε αρχικά για τον εν τέλει ορισμό του Γκράντε στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

«Το ότι δήλωσε κώλυμα ο Κροάτης γιατί βγήκαν δύο ανακοινώσεις Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και τελικά βρήκαμε elite διαιτητή, ε, εκεί πέρα εντάξει... Ας κάναμε μεγαλύτερη προσπάθεια χωρίς να γκρινιάξουν δικαίως οι ομάδες κι ας βρούμε έναν διαιτητή απ' ότι είδαμε... εντάξει. Και ξαναλέω: Σ' όλους τους διαιτητές φεύγουν φάσεις, αλλά διήθυνε το παιχνίδι καταπληκτικά (ο Ντελ Θέρο Γκράντε), ήταν σαν να μιλάει και στον κόσμο. Ο κόσμος διαμαρτυρώτας και με τις κινήσεις που έκανε ο κόσμος ηρεμούσε, του είχε εμπιστοσύνη».

Δείτε τις δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη εδώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα