Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Με Σπόραρ, Μπερνάρντ και Σάντσες βασικούς το ''τριφύλλι''

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Με Σπόραρ, Μπερνάρντ και Σάντσες βασικούς το ''τριφύλλι''

Νίκος Αθανασίου
O Mπερνάρντ και ο Φακούντο Σάντσες

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτίμησε τον Μπερνάρντ στο αριστερό άκρο της επίθεσης αντί του Μαντσίνι, τον Σπόραρ στη θέση του σέντερ φορ και τον Φάκουντο Σάντσες στα δεξιά της άμυνας αντί του Γιάννη Κώτσιρα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει απόψε(21:00) ακόμη ένα βήμα τίτλου στο αιώνιο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Μπερνάρντ σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, τον Σπόραρ στο ''9'' και να διατηρεί στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Φακούντο Σάντσες.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινά ο Μπρινιόλι. Χουάνκαρ αριστερός μπακ, Σάντσες δεξιός και ο Σένκεφελντ με τον Σάρλια στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Ο Παλάσιος στο δεξί φτερό της επίθεσης, ο Μπερνάρντ στο αριστερό και στη κορυφή του 4-3-3 ο Σπόραρ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Πούχατς, Μάγκνουσον, Τσοκάι, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Κώτσιρας, Ιωαννίδης και Βέρμπιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα