Τι προβλέπει ο ΚΑΠ για την περίπτωση της αντικατάστασης διαιτητών

Ο Διαμαντόπουλος

bet365

Ο ΚΑΠ στο άρθρο 12 περιγράφει ξεκάθαρα το τι ισχύει για το ενδεχόμενο να προκύψει αλλαγή διαιτητή σε μία αναμέτρηση στη Stoiximan Super League 1 ή σε άλλη κατηγορία.

Ο κακός... χαμός σε σχέση με τη διαιτησία για ακόμα μία αγωνιστική των play-Offs της Stoiximan Super League 1! Και μάλιστα από νωρίς το μεσημέρι όταν διέρρευσαν οι πληροφορίες περί προβληματικής / παραβατικής συμπεριφοράς των Πολωνών διαιτητών που ανέλαβαν να σφυρίξουν το ΑΕΚ - Άρης. Ακολούθησε η διάψευση των ίδιων των διαιτητών και φυσικά η δήλωσή τους στο Gazzetta καθώς και η τοποθέτηση του Πολωνού αρχιδιαιτητή.

Η ΚΕΔ / ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της επικαλείται δημοσιεύματα που οδήγησαν στο να υπάρξει αντικατάσταση με τον μέχρι πρότινος 4ο, τον Διαμαντόπουλο να ορίζεται για τον αγώνα. Ας δούμε όμως το τι προβλέπει ο ΚΑΠ και το άρθρο 12.

Σε αυτό το άρθρο στο εδάφιο νο3 και στην πρώτη παράγραφο αναφέρονται τα εξής: σε περίπτωση μη προσέλευσης, τραυματισμού ή εν γένει αδυναμίας του διαιτητή του αγώνα, είτε των βοηθών του, χρέη διαιτητή αγώνα ή βοηθού αγώνα αναλαμβάνει ο ορισμένος 4ος διαιτητής. Ο 4ος διαιτητής αναλαμβάνει κατά σειρά προτεραιότητας χρέη διαιτητή αγώνα ή βοηθού διαιτητή.

Το άρθρο 12

Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν ορθώς βάσει κανονισμού ο 4ος ορίζεται ωστόσο ο κανονισμός δεν δικαιολογεί ούτε αναφέρει δυνατότητα αλλαγή με βάση δημοσιεύματα. Η ΚΕΔ / ΕΠΟ εκτός από τα δημοσιεύματα βέβαια αναφέρει και τις επιστολές των ΑΕΚ και Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα