ΑΕΚ-Άρης: Ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος αντί του Πολωνού Ρατσκόφσκι

Newsroom
Ο Διαμαντόπουλος στο ΟΦΗ-ΑΕΚ

bet365

Μετά το κωμικοτραγικό συμβάν με τους Πολωνους διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης, η ΚΕΔ όρισε τελικά τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο που αρχικά ήταν 4ος για το εν λόγω ματς!

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος είχε εξ αρχής οριστεί ως 4ος της αναμέτρησης ΑΕΚ-Άρης, θα διευθύνει εν τέλει το ματς, όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό το τραγελαφικό περιστατικό με τους Πολωνούς διαιτητές του ματς να έχουν επεισόδιο, στη διάρκεια της πτήσης τους με Έλληνες επιβάτες, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Παντως, από την πλευρά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνει λόγο για «πραξικόπημα» σχετικά με την αλλαγή του Πολωνού διαιτητή στο ΑΕΚ-Άρης και όσα λέγονται για το επεισόδιο με Ελληνες συνεπιβάτες του στην πτήση τους προς την Αθήνας, υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχουν μεθυσμένοι διαιτητές».

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, η συγκεκριμένη διαιτητική ομάδα παραμένει άφαντη με αποτέλεσμα ο Αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, να προχωρά στον ορισμό του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου. Βοηθοί του οι Μπούξμπαουμ και Πετρόπουλος. Τέταρτος ο Βεργέτης. Στο VAR οι Ευαγγέλου και Φωτόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινωνονται τα εξης: Κατόπιν επιστολών που εστάλησαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο των αξιωματουχων διαιτησίας του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-Αρης, η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με Έλληνες διαιτητές ως ακολούθως.

ΔIAITHTHΣ: ΔIAMANTOΠOYΛOΣ APIΣTOTEΛHΣ EΠΣ APKAΔIAΣ
1OΣ BOHΘOΣ: MΠOYΞMΠAOYM PAIXAPNT EΠΣ AN.ATTIKHΣ
2OΣ BOHΘOΣ: TPYΦΩN ΠETPOΠOYΛOΣ
4OΣ ΔIAITHTHΣ: BEPΓETHΣ XPHΣTOΣ EΠΣ APKAΔIAΣ
VAR: EYAΓΓEΛOY AΓΓEΛOΣ EΠΣ AΘHNΩN
AVAR:ΦΩTOΠOYΛOΣ ANTPEAΣ EΠΣ AΘHNΩN»

Το επεισόδιο με τους Πολωνούς διαιτητές και τους Ελληνες συνεπιβάτες τους

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου (8/4), όταν η διαιτητική ομάδα ταξίδευε για την Ελλάδα και το «Ελ.Βενιζέλος». Κατά τη διάρκεια της πτήσης τσακώθηκαν με Έλληνες επιβάτες που ζουν στην Πολωνία κι ερχόντουσαν να επισκεφθούν την πατρίδα τους. Οι τέσσερις διαιτητές, ο πρώτος Πάβελ Ρατσκόφσκι, οι βοηθοί του Ράντοσλαβ Σιέτζκα και Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ έκαναν μία κουβέντα για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο λέγοντας τρομερά πράγματα μεταξύ τους ενώ παράλληλα κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο.

Κάποιοι Έλληνες που καταλάβαιναν την γλώσσα, τους μίλησαν κάποια στιγμή και τους είπαν ότι «γνωρίζουμε την γλώσσα και καταλαβαίνουμε τι λέτε» κι εκείνοι τους επιτέθηκαν. Πιο συγκεκριμένα, το επεισόδιο έγινε ανάμεσα στους Πολωνούς διαιτητές κι έναν πατέρα με τον γιό του. Μάλιστα, έφτασε σε τέτοιο σημείο, που οι ρέφερι του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, τους περίμενε μετά στη φυσούνα και τους προπηλάκισαν με κεντρικό πρωταγωνιστή τον πρώτο διαιτητή της συνάντησης, Πάβελ Ρατσκόφσκι. Το ακόμα πιο τρομερό, δε, είναι πως παραμένουν εξαφανισμένοι οι εν λόγω διαιτητές και έτσι ο Μπένετ προχώρησε στην αντικατάστασή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα