Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (09/04) στο Gazzetta

Newsroom
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα από το Gazzetta

bet365

Τι άλλο! Φυσικά το ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού πρωταγωνιστεί στη μεγαλύτερα μερίδα του αθλητικού Τύπου όπως επίσης και το ΑΕΚ-Αρης.

«Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αυτός είναι τελικός»

SportDay: Αυτός είναι τελικός, ο τίτλος για το ντέρμπι αιωνίων. Ξεφτιλίζουν την Ελλάδα, να παραιτηθεί ο Μπαλτάκος: Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κι η παρέα του χωρίς να έχουν πάρει άδεια από την αστυνομία της Κύπρου ΄λορισαν τελικό και τώρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Δηλαδή, ακόμα και να μην γίνει το ματς στη Μεγαλόνησο.

Live Sport: Αυτή η νύχτα.. καίει. Η μεγαλύτερη μάχη για τον τίτλο μέχρι την επόμενη. Οι τρεις αλλαγές που έχει στο μυαλό του ο Ανιγκό. Στην 11άδα ο Χάμες, μέσα ο Σωκράτης αλλά είναι άγνωστο το αν θα ξεκινήσει. Στην αποστολή ο Μπρινιόλι, πανέτοιμος ο Κώτσιρας. Το πλάνο του Ιβάν με 4-3-3. Τελικός με Άρη στην ΑΕΚ, τρεις όρου θέτει η κυπριακή αστυνομία για τελικό στο ΓΣΠ. Φιλί ζωής με σούπερ διπλά για Ιωνικό και Λεβαδειακό.

ΦΩς των Σπορ: «Αιώνιο» πάθος! Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι η τρίτη φορά που θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό φέτος θα είναι και η φαρμακερή. Στον Ρέντη η ψυχολογία είναι στα ύψη για το αποψινό ματς και πιστεύουν ότι μπορούν να φύγουν με το διπλό. Στον Παναθηναϊκό θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πράσινο προβάδισμα στο βόλεϊ για το Λιγκ Καπ, θρυλικό 49-0 στο πόλο, μετά το 17-5 επί του Παναθηναϊκού.

Κόκκινο Πρωταθλητής: Τώρα, που σας χάρισαν γήπεδο ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ να το... γκρεμίσουμε! Μέγα πάθος! Γυαλίζουν τις κάννες τους Μπακαμπού και Ελ Αραμπί. Πολύ κοντά σε νέο συμβόλαιο Θρύλος και Ντόη. Τρέμουν όλοι το Θρύλο! Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να διαλέξει αντίπαλο στα play-offs της Euroleague.

Αθλητικά Πρωτοσέλιδα: Κι απόψε νίκη για την ΑΕΚ,

Αθλητική Ώρα των Σπορ: Κι απόψε κορυφή, ο τίτλος για την ΑΕΚ που φιλοξενεί τον Άρη στην Opap Arena. Τρίποντο εμείς, κι ό,τι κι αν γίνει στη Λεωφόρο, μια χαρά θα είναι. Δεν συζητιέται άλλο ενδεχόμενο από τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Metrosport: Μπάχαλο! Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τελικό στη Λευκωσία, αστυνομία και πολιτεία αδειάζουν την ομοσπονδία δηλώνοντας άγνοια. Αύριο η κρίσιμη σύσκεψη αστυνομίας και ΚΟΠ. Νίκη ανασύνταξης στον ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο. Δεν κρύφτηκε ο Ντουκουρέ στον Άρη δηλώνοντας: «Δική μας η ευθύνη, να αλλάξουμε την κατάσταση».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα