Παναθηναϊκός: Ο Ρούμπεν Πέρεθ εξήγησε πού οφείλεται η φετινή επιτυχία

Παναθηναϊκός: Ο Ρούμπεν Πέρεθ εξήγησε πού οφείλεται η φετινή επιτυχία

Newsroom
Ο Ρούμπεν Πέρεθ σε ματς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

bet365

Ο μέσος του Παναθηναϊκού, Ρούμπεν Πέρεθ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στάθηκε στην πίεση και στην προσπάθεια που κάνουν οι «πράσινοι» για να καλύψουν τους χώρους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρούμπεν Πέρεθ στην Cosmote TV ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο:

-Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τι περιμένει: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στα ντέρμπι. Νομίζω πως ο αντίπαλος θα έρθει για να πιέσει, θα έρθει για να επιτεθεί, θα έχει ως στόχο την περισσότερη κατοχή της μπάλας και όχι για να παίξει αμυντικά. Αν και όπως είπα, ποτέ δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί ένα ντέρμπι, ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας, τόσο για εμάς που θα είμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και για εκείνους που θα μας παρακολουθούν απ’ έξω».

-Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός πλέον είναι μια τόσο συμπαγής ομάδες που δύσκολα δέχεται γκολ: «Ναι, έχετε δίκιο. Είναι γεγονός πως δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως η ομάδα μας είναι καλά δουλεμένη. Σε κάποιους αγώνες βεβαίως, εμφανιζόμαστε καλύτεροι, σε άλλους όχι τόσο καλοί. Αλλά θα έλεγα πως είμαστε μια ομάδα που πιέζει, πιέζει αρκετά και προσπαθεί να καλύψει τους χώρους και το κάνει, είτε έχει τη μπάλα, είτε όχι. Εκεί βασίζεται και εκεί οφείλεται ο τρόπος με τον οποίον παίζουμε στο γήπεδο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα