Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Ανιγκό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Μασούρας

bet365

Ο Ζοσέ Ανιγκό εκτιμάται πως θα προχωρήσει σε 2 με 3 διαφοροποιήσεις στη βασική του 11άδα για τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός έχει το βράδυ της Κυριακής (21.00, COSMOTE SPORTS TV 1) ένα τρομερά δυνατό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που θα δείξει εάν θα παραμείνει για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου ή όχι. Σε αυτό το ματς, το πιο μεγάλο ελληνικό ντέρμπι, ο Ολυμπιακός θα μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στον πιο μεγάλο του αντίπαλο διαχρονικά.

Ο Ανιγκό σε αυτόν τον αγώνα δεν αναμένεται να πάει σε μία 11άδα... copy paste με τον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε λοιπόν την πρώτη 11άδα του Ανιγκό στην πρεμιέρα του στον Ολυμπιακό για το ματς με τον ΠΑΟΚ που είχε ως εξής: Πασχαλάκης - Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σωκράτης, Ροντινέι - Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ - Βαλμπουενά, Φορτούνης, Μπιέλ - Μπακαμπού.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού σε σχέση με τα παραπάνω ο Παπέ Σισέ είναι πιθανό να ξεκινήσει αντί του Σωκράτη και από εκεί και πέρα οι Μασούρας (κυρίως ο Έλληνας εξτρέμ) και Χάμες διεκδικούν θέση για την τριάδα πίσω από τον στράικερ Μπακαμπού. Φυσικά και τον Βαλμπουενά θα τον έχει ξανά στο μυαλό του ο Γάλλος τεχνικός. Υπό προϋποθέσεις πιθανότητες στην 11άδα θα είχε και ο Αραμπί αλλά με τέτοιον Μπακαμπού θα είναι δύσκολο.

Την αποστολή για το ματς απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα