Ολυμπιακός: Η πρώτη 11άδα του Ανιγκό με βασικό τον Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Η πρώτη 11άδα του Ανιγκό με βασικό τον Βαλμπουενά

Ο Ανιγκό

bet365

Ο Ζοσέ Ανιγκό έκανε γνωστή την 11άδα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ έχοντας μέσα σε αυτήν τον Βαλμπουενά, που τελευταίο ματς του στο Πρωτάθλημα ήταν 19 Μαρτίου.

Ο Ζοσέ Ανιγκό είχε μία μίνι έκπληξη σε σχέση με τη βασική του 11άδα στον Ολυμπιακό: τον Βαλμπουενά που ξεκινά πίσω από τον φορ Μπακαμπού. Η πρώτη 11άδα του Ανιγκό για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης - Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σωκράτης και Ροντινέι - Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ - Βαλμπουενά, Φορτούνης, Μπιέλ και Μπακαμπού.

Στο Πρωτάθλημα ο Βαλμπουενά έχει να παίξει ως προς την κανονική διάρκεια από τις 5 Μαρτίου και το ματς με τον Λεβαδειακό. Είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στα play-offs στις 19 Μαρτίου στη νίκη με τον Βόλο. Φέτος ο έμπειρος Γάλλος χαφ έχει 23 ματς με 3 γκολ και 3 ασίστ στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα