Ολυμπιακός: Αποστολή για το ντέρμπι χωρίς Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες και Ρέτσο, μέσα ο Σωκράτης

Ο Ρέτσος με τον Σωκράτη

bet365

Οι Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες και Σαμασέκου δεν είναι στους εκλεκτούς για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός αλλά ο Σωκράτης είναι κανονικά στην αποστολή.

Τη 2η ever αποστολή του στον Ολυμπιακό έβγαλε το βράδυ του Σαββάτου ο Ανιγκό. Μία αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτήν απουσιάζουν κυρίως τα ονόματα των Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες και Ρέτσου ενώ μέσα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως αναμενόταν.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: οι επιλογές του κ. Ανιγκό για το ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (9/4, 21:00) εναντίον του Παναθηναϊκού, για την 4η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Ρέντη, ο κ. Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή. Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα