Γιοβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας, πρέπει να κερδίσουμε!»

Newsroom
λαρισας

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην Cosmote TV για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας την ανάγκη του Παναθηναϊκού για νίκη και εστιάζοντας στη σημασία των λεπτομερειών που θα κρίνουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στα play-offs είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (09/04, στις 21:00) και ο Ίβαν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην «Cosmote TV» για το συγκεκριμένο ματς.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε για τις ιδιαιτερότητες του ματς, τις δυσκολίες αλλά και το νόημα της νίκης.

«Για εμάς πλέον κάθε αποτέλεσμα, αν δεν είναι νίκη, είναι κακό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα τώρα σ’ αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Αλλά και γενικά για μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης, αν εξαιρέσουμε κάποια ντέρμπι ή οτιδήποτε άλλο, θεωρείται μη επιτυχές αποτέλεσμα και πρέπει οι ποδοσφαιριστές κι εμείς που δουλεύουμε μαζί τους και η ομάδα, σαν ομάδα να κατανοούμε αυτό το πράγμα.

Και να συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι, όπου ουσιαστικά πρέπει να δείξουμε αντοχές στη διαχείριση των προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα με το Βόλο δεν ήταν καλό, ήταν άσχημο για εμάς, αλλά νομίζω ότι το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη που κάναμε πριν από δύο μέρες, ήταν ένα παιχνίδι όπου ουσιαστικά δεν φάνηκε ότι ήμασταν τόσο επηρεασμένοι».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που -μαζί με τον ΠΑΟΚ- έχει δυσκολέψει περισσότερο από κάθε άλλον φέτος τον Παναθηναϊκό και τι θα πρέπει να κάνει καλύτερα ο Παναθηναϊκός σ’ αυτό το ματς:

«Δεν είναι περίεργο αυτό το πράγμα. Ο Ολυμπιακός δεν παύει να είναι μία ομάδα που είναι πρωταθλήτρια εδώ κι αρκετά χρόνια, έχοντας χάσει μόνο δύο πρωταθλήματα. Άρα έχει και την ποιότητα και το μόνιμο στοιχείο του πρωταθλητισμού, που όταν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, φυσικά κι έχοντας και τη μεγάλη ποιότητα, μπορεί να επιβάλλει τον εαυτό του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με οποιαδήποτε ομάδα, όχι μόνο με εμάς. Ναι, ήταν πιο καλοί μας εμάς, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στα δύο παιχνίδια που παίξαμε φέτος στην κανονική περίοδο και τελείωσαν με ισοπαλίες. Κάθε παιχνίδι όμως είναι διαφορετικό και εμείς πάντα στο σκεπτικό μας έχουμε το ίδιο πράγμα.

Ότι ιδιαίτερα τώρα, σ’ αυτή τη διαδικασία που είμαστε, πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Αλλά θεωρώ ότι είναι πάντα ένα παιχνίδι διαφορετικό. Πρέπει να είμαστε -βλέποντας και το πρόσφατο ματς που είχαμε κάνει πριν λίγες εβδομάδες- πολύ πιο αποφασιστικοί, πολύ πιο δυνατοί στις μονομαχίες, στις δεύτερες μπάλες. Θα παιχτεί ένα ανοικτό παιχνίδι σ’ όλο το γήπεδο, γιατί και οι δύο ομάδες θα θέλουν τη νίκη σ’ αυτό το παιχνίδι. Θα κριθεί πολύ στις λεπτομέρειες, στις πιέσεις, στα τρεξίματα, στα λιγότερα λάθη, γιατί νομίζω ότι τακτικά δεν έχουμε πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει η μία ομάδα στην άλλη. Και μας ξέρουν καλά και τους ξέρουμε καλά. Άρα πιστεύω ότι θα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι οι μονομαχίες και το να είμαστε εμείς απ’ την πλευρά μας πιο συγκεντρωμένοι όσον αφορά το δικό μας παιχνίδι»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα