Wyscout analysis: Η ολοκληρωτική εμφάνιση του Κουρμπέλη στο Βικελίδης

Wyscout analysis: Η ολοκληρωτική εμφάνιση του Κουρμπέλη στο Βικελίδης

Νίκος Αθανασίου
O Δημήτρης Κουρμπέλης, σε μονομαχία στο Βικελίδης

bet365

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στη νίκη επί του Άρη, όπως επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί της απόδοσής του από το Wyscout.

Μπορεί όλα τα φώτα να έπεσαν στον Άντρατζ Σπόραρ για το νικητήριο γκολ κόντρα στον Άρη και την επιδραστικότητά του στην βελτίωση της απόδοσης του Παναθηναϊκού στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, κορυφαίος σε απόδοση για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, αποτελεί έναν από τους πιο καθοριστικούς παίκτες της ομάδας και θυμίζει τον πολύ καλό του εαυτό πριν την περιπέτεια με το σύνδρομο κοιλιακών/προσαγωγών, το οποίο τον άφησε εκτός για πάνω από έναν χρόνο. Γεγονός που δίνει μεγαλύτερη αξία σε αυτή την εικόνα που βγάζει πάνω στο χορτάρι.

κουρμπέλης

Ο ''χάρτης'' με τις επανακτήσεις του Κουρμπέλη στο 1-0 επί του Άρη

Ο διεθνής μέσος πρόσθεσε ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Άρη, όπως επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί της απόδοσής του από το Wyscout. Ο έμπειρος χαφ κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή, έδωσε πολλές και πολύτιμες λύσεις στο ανασταλτικό κομμάτι ενώ ήταν καλός και στις μεταβιβάσεις του, δίνοντας σιγουριά και ηρεμία στη κυκλοφορία της μπάλας.

Συγκεκριμένα ολοκλήρωσε το παιχνίδι, έχοντας:

  • 13 επανακτήσεις, τις 4 από αυτές ψηλά στο γήπεδο
  • 9/11 κερδισμένες αμυντικές μονομαχίες
  • 6 κοψίματα
  • 4/7 πάσες προς το επιθετικό τρίτο

Από κει και πέρα, υπάρχουν και ''πράγματα'' στο ποδόσφαιρο, τα οποία δεν μπορούν να μετρηθούν. Όπως η γενναιότητα, η αυτοθυσία, η αυταπάρνηση και η ψυχή που έβγαλε σε ακόμη ένα παιχνίδι, παρασέρνοντας και την υπόλοιπη ομάδα.

Μία πραγματικά αρχηγική εμφάνιση από τον Δημήτρη Κουρμπέλη...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα