Αρης: «Η Άντερλεχτ θα επιμείνει για τον Λούις Πάλμα»

Αρης: «Η Άντερλεχτ θα επιμείνει για τον Λούις Πάλμα»

Newsroom
Ο Πάλμα

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας η Άντερλεχτ θα επανέλθει για την αγορά των δικαιωμάτων του Λούις Πάλμα έπειτα από την άρνηση του Άρη τον περασμένο Γενάρη.

Η ιστοσελίδα «www.voetbalkrant.com» επικαλείται πηγές από την Ονδούρα και παράλληλα σημειώνει ότι από την Άντερλεχτ είχε επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον για τον Λούις Πάλμα. Βάσει λοιπόν του δημοσιεύματος, τον Γενάρη η βελγική ομάδα προσπάθησε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή προσφέροντας 3.000.000 ευρώ αλλά ο Άρης ζήτησε ένα ποσό της τάξεως των 5.000.000 ευρώ. Τονίζει επίσης ότι η Άντερλεχτ σκοπεύει να καταθέσει νέα πρόταση αγοράς εντός του καλοκαιριού, γνωρίζοντας πλέον ότι ο 23χρονος επιθετικός παρακολουθείται και από άλλες ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα