Ομιλία Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα: «Ξεχάστε τι έγινε την Κυριακή, παίζουμε για την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ»

Ομιλία Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα: «Ξεχάστε τι έγινε την Κυριακή, παίζουμε για την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ»

Ο Ιβάν Σαββίδης ζητά διερεύνηση της καταγγελίας Μπένετ

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε, μέσω τηλεδιάσκεψης, στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των play-offs.

Ο Ιβάν Σαββίδης, κατά την προσφιλή τακτική του και θέλοντας για ακόμα μια φορά να δείξει ότι είναι δίπλα στην ομάδα, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που βρίσκονται στην Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των play-offs.

«Πρώτα απ´ όλα ξεχάστε τι έγινε την Κυριακή. Χάσαμε έναν αγώνα που δεν ήμασταν χειρότεροι, δεν υπάρχει όμως λόγος να σταθούμε εκεί. Μεγάλες είναι οι ομάδες που γυρίζουν τον διακόπτη.

Είμαστε σε ένα σημείο ωστόσο που κάθε λάθος κοστίζει, γι’ αυτό θέλω να βλέπω σε εσάς την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που είχατε ως σήμερα, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.

Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Παίζουμε για εμάς, την αξιοπρέπειά μας, την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός.

Τέτοιος είναι και αύριο και δεν θα σας πω πολλά γι’ αυτό. Ξέρετε πως πρέπει να είστε. Σίγουροι, αποφασιστικοί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Είμαι μαζί σας, παλεύω και αγωνιώ μαζί σας», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα