Αστέρας Τρίπολης: «Γκάζια» και «τέλος» ο Ριέρα

riera

bet365

Ο Γιώργος Μποροβήλος τα «έψαλλε» σε έντονο ύφος στους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης και ο Ριέρα αποτελεί παρελθόν από τους Αρκάδες για παραδειγματισμό. Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι...

Εξελίξεις υπήρξαν στον Αστέρα Τρίπολης, με αφορμή την εν γένει εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, όπου έχει μόνο μία νίκη σε οκτώ σερί ματς.

Τα συμπτώματα αδιαφορίας δεν πέρασαν... απαρατήρητα από τα υψηλά κλιμάκια των κυρίων Μπάκων - Καϋμενάκη και ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος του club, πήγε την Δευτέρα στην προπόνηση και «γκάζωσε» τους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας.

Με αφορμή ότι οι Αρκάδες δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους μαθηματικά, όμως την ίδια στιγμή δεν αντιδρούν μέσα στο γήπεδο. Οπου μεταξύ άλλων τους τόνισε εμφανίσεις όπως η πρόσφατη της Νίκαιας δεν πρέπει να επαναληφθούν και δεν θα γίνουν αποδεκτές, ενώ από τη διοίκηση δεν έμειναν μόνο στα... λόγια αλλά πέρασαν και σε πράξεις.

Πλέον, ο Αντρίαν Ριέρα αποτελεί παρελθόν από τους Αρκάδες μετά από μία τετραετία εκεί παρουσίας, αφού ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του καθώς δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του. Μάλιστα ο 26χρονος δεν θα είναι ο μόνος που θα δει την πόρτα της εξόδου και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα