Ολυμπιακός: Ο διακαής πόθος Μαρθελίνο, η εκτίμηση στον Καμπιάσο και ο πολλά υποσχόμενος Μπαχάρ

Ολυμπιακός: Ο διακαής πόθος Μαρθελίνο, η εκτίμηση στον Καμπιάσο και ο πολλά υποσχόμενος Μπαχάρ

Ο Καμπιάσο με τον Μοντέστο

bet365

Ο 57χρονος Ισπανός είναι εδώ και μήνες ένας εκ των βασικών στόχων του Ολυμπιακού, ο Ισραηλινός Μπαχάρ θεωρείται περίπτωση αλά Μαρτίνς και ο Καμπιάσο συγκεντρώνει την εκτίμηση αρκετών στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση θα πορευθεί με τον Ζοσέ Ανιγκό για το ματς με τον ΠΑΟΚ (η τελευταία απογευματινή προπόνηση θα είναι στις 18.00) και από εκεί και πέρα από αρχές Μαϊου θα αρχίσει να ψάχνεται πιο έντονα για τον επόμενο τεχνικό του με φόντο κυρίως τις Ισπανία, Πορτογαλία αλλά ακόμα και την Αγγλία. Ήδη όμως όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις βγαίνουν στο προσκήνιο ονόματα από το παρελθόν.

Υπάρχουν από αυτά τρεις περιπτώσεις που έχει ψάξει ο Ολυμπιακός και έχουν το ενδιαφέρον τους...

ΜΑΡΘΕΛΙΝΟ: Ο Ισπανός έχει προσεγγιστεί από τον Ολυμπιακό τουλάχιστον 2 φορές τους τελευταίους μήνες. Στην τελευταία προσέγγισή του είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εργαστεί σε ομάδα. Παραμένει μία δύσκολη περίπτωση αλλά και ένας διακαής πόθος των Πειραιωτών στα 57 του χρόνια. Είναι σίγουρα μέσα στους βασικούς τους στόχους τους εδώ και μήνες και γενικά ένας προπονητής που ήταν ψηλά στις λίστες του συλλόγου.

ΜΠΑΡΑΚ ΜΠΑΧΑΡ: Είναι κάπως σαν περίπτωση Μαρτίνς. Στον Ολυμπιακό τον έχουν ψάξει, έχουν βιώσει αποκλεισμό στην Ευρώπη εξαιτίας του και ενώ ο ίδιος ο Καρεμπέ είχε τονίσει για τον προπονητή της Μακάμπι Χάιφα: «Είχαμε ενδιαφερθεί για αυτόν. Συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του, επειδή έπαιξε εναντίον μας πολλές φορές και απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει βρεθεί στο στόχαστρό μας εδώ και καιρό, αλλά δεν είναι διαθέσιμος». Στα 43 του ο Μπαχάρ είναι μία περίπτωση προπονητή με προοπτική για την οποία έχει κάνει το scouting του ο Ολυμπιακός εκτός από τα ματς που τον έχει αντιμετωπίσει.

ΕΣΤΕΜΠΑΝ ΚΑΜΠΙΑΣΟ: Ο Ολυμπιακός τον έχει σκεφτεί εδώ και καιρό είτε για ένα πόστο στην ομάδα είτε ακόμα για να πάρει την ευκαιρία ως πρώτος προπονητής. Το θέμα με τον Καμπιάσο έχει να κάνει με την εμπειρία του σε επίπεδο πάγκων. Το ιδανικό θα ήταν να είχε... δοκιμαστεί πρώτα κάπου και μετά να ερχόταν στον Ολυμπιακό. Προφανώς βέβαια και είναι μία δυνατή προσωπικότητα και ένα από τα δυνατά ονόματα που έχουν περάσει από τους Ερυθρόλευκους.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα