Ολυμπιακός: Ο Ανιγκό με «όπλα» τη συσπείρωση, την καλή ψυχολογία και τη χημεία του με τους γαλλόφωνους θέλει να γυρίσει το τσιπάκι

Ο Ανιγκό με τον Αραμπί

bet365

Ο Γάλλος ξέρει την ομάδα του Ολυμπιακού, γνωρίζει τους παίκτες, έχει καλή χημεία ειδικά με τους γαλλόφωνους και προτιμήθηκε από οποιαδήποτε άλλη λύση.

Ο Ολυμπιακός επέλεξε να δώσει τα ηνία στον Ζοσέ Ανιγκό ενδεχομένως μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν στον Ολυμπιακό. Η λέξη ενδεχομένως έχει να κάνει με το γεγονός ότι σε πρώτη φάση θα πάει μαζί του στο ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο Φάληρο. Ο Γάλλος που έχει εργαστεί ως τεχνικός στην Ελλάδα και φυσικά στη Γαλλία έχει πέρασμα και από τη Φόρεστ ενώ είναι ενεργό μέλος του επιτελείου της ομάδας εδώ και μήνες και ξέρει καλά πρόσωπα και πράγματα.

Ο Ανιγκό θα επιδιώξει με το στοιχείο της συσπείρωσης, της δημιουργίας καλής ψυχολογίας αλλά και με την καλή σύνδεση που έχει με παίκτες της ομάδας και ειδικά τους γαλλόφωνους να αλλάξει τα δεδομένα ενόψει του ΠΑΟΚ αλλά και της συνέχειας. Ο Ανιγκό εκτός του ότι έχει προπονήσει τον Βαλμπουενά έχει πολύ καλή χημεία με παίκτες όπως οι Μπα, Παπέ Σισέ, Εμβιλά, Σαμασέκου, Αραμπί, Μπακαμπού και όχι μόνο.

Ο Ολυμπιακός έκρινε πως θα μπει σε διαδικασία να δει το τι θα κάνει με τον επόμενο προπονητή του από τις αρχές Μαϊου και μετά με έμφαση σε Ισπανία και Πορτογαλία. Σε αυτή τη φάση αυτή είναι η πληροφόρηση. Βέβαια υπάρχουν αγώνες μπροστά αρχής γενομένης από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, οπότε μπορεί τα χρονικά δεδομένα της αναζήτησης να αλλάξουν λόγω εικόνας ή αποτελεσμάτων.

Στις αρχές Μαϊου άλλωστε θα είναι ένα χρονικό σημείο όπου θα έχει πια εικόνα η ΠΑΕ του που θα έχει τερματίσει η ομάδα αλλά και σε τι βάση θα κάνει τη συζήτηση με τον επόμενο τεχνικό. Τώρα εάν ο Ανιγκό έχει καλή παρουσία στον πάγκο της ομάδας σε αυτό το διάστημα;

Τότε το πιθανότερο είναι να τελειώσει εκείνος τη χρονιά και μετά να συνεχίσει σε κάποιο επιτελικό πόστο, όπως είχε μέχρι πρότινος αυτό του τεχνικού διευθυντή. Το κλίμα πάντως γενικά στον Ολυμπιακό μετά τις συζητήσεις που υπήρξαν και με διοίκηση - παίκτες και το υπάρχον επιτελείο είναι πως άπαντες πρέπει να αλλάξουν το... τσιπάκι της ομάδας και να διεκδικήσουν έως το τέλος την πρωτιά και τον τίτλο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα