Ολυμπιακός: Με Ανιγκό στον πάγκο κόντρα στον ΠΑΟΚ

οσφπ

bet365

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με τον Μίτσελ, ο Ζοσέ Ανιγκό θα είναι ο άνθρωπος που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχασε δύο βαθμούς από τον Άρη (2-2 από 2-0 στο 70'), έφερε ραγδαίες εξελίξεις στο «λιμάνι» με τον Μίτσελ να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι στην άκρη του πάγκου θα κάτσει ο Ζοσέ Ανιγκό, όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μέχρι πρότινος στους Πειραιώτες.

Ο Γάλλος θα επιστρέψει στους πάγκους για πρώτη φορά από τον Δεκέμβρη του 2018 όταν βρισκόταν στον Πανιώνιο για έξι μήνες ενώ είχε προηγηθεί μία σεζόν στον Λεβαδειακό (2017/18).

Από εκεί και πέρα ο 61χρονος κόουτς ήταν στη Μαρσέιγ για 14 χρόνια όπου πέρασε από τις θέσεις του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και του σκάουτερ, φτιάχνοντας ένα αρκετά καλό όνομα στη γαλλική αγορά. Έπειτα δούλεψε στην Εσπεράνς πριν έρθει στην Ελλάδα ενώ μετά την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο, ήταν υπεύθυνος σκάουτινγκ στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα από τον Σύλλογο.

Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον.

Ο κ. Μίτσελ δήλωσε:

«Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ.

Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα.

Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της.»

Στο παιχνίδι της Τετάρτης στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο κ. Ζοσέ Ανιγκό»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα