ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό

ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό

Newsroom
Καραππάς και Μαρινάκης έξω από την ΕΠΟ

bet365

Ο Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για εξύβριση και δυσφήμιση στις ποδοσφαιρικές Αρχές.

«Ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό και σβάστικες», μ' αυτήν την ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός πήρε θέση για τη συνάντηση με τον Τάκη Μπαλτάκο. Ετσι, ο Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για εξύβριση και δυσφήμιση στις ποδοσφαιρικές Αρχές.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η πειθαρχική δίωξη ασκείται διότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξύβρισε και δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις που περιέχουν προσβολή της τιμής άλλου και οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν, και διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας (αφορά θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που εκφράστηκε στις 29/3/2023).

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα