Ουσεϊνού Μπα στο Gazzetta: «Νιώθω καλά, να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ για να ανταποδώσουμε τη στήριξη του κόσμου»

οσφπ

bet365

Για τον τραυματισμό του αλλά και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο Gazzetta ο Ουσεϊνού Μπα μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη.

Ένας από τους άτυχους της βραδιάς κόντρα στον Άρη ήταν ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι με πρόβλημα τραυματισμού, βλέποντας από τον πάγκο τον Ολυμπιακό να χάνει το υπέρ του 2-0 και το ματς να λήγει 2-2 κόντρα στον Άρη.

Ο υψηλόσωμος στόπερ μίλησε στο Gazzetta και στάθηκε στον τραυματισμό του, όπου είπε ότι περιμένει το τι θα δείξουν οι εξετάσεις καθώς ο ίδιος ένιωθε καλά. Όσον αφορά το παιχνίδι, μίλησε για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη μέσα από τα χέρια της ομάδας του.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη μεγάλη στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού που δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα και πώς κόντρα στον ΠΑΟΚ πρέπει να έρθει η νίκη για εκείνους.

- Πες μου για τον τραυματισμό σου…

«Νιώθω καλά αυτή τη στιγμή αλλά θα δούμε με τη μαγνητική τι θα γίνει».

- Τι πήγε στραβά σήμερα και ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη;

«Ήταν ένα παιχνίδι που ελέγχαμε και ήμασταν καλύτεροι, σκοράραμε δύο φορές αλλά τελικά δεν κερδίσαμε, κάτι που μας απογοητεύει αρκετά αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλαμε να νικήσουμε για να ανταποδώσουμε στον κόσμο τη μεγάλη στήριξη που μας έδωσε και σε αυτό το ματς».

- Αναφερθήκατε στα αποδυτήρια για το ματς και για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ;

«Δεν είπαμε κάτι στα αποδυτήρια, ο καθένας μας θα πρέπει να ανακτήσει τις δυνάμεις του και από την επόμενη μέρα να ξεκινήσουμε την προετοιμασία ενόψει του ΠΑΟΚ. Θέλουμε και πρέπει να νικήσουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και να δείξουμε την κατάσταση που ήμασταν στα 70 λεπτά σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα