Μπερνάρ: «Όλοι στεναχωρημένοι σήμερα και από αύριο κοιτάζουμε το ματς με τον Άρη»

Newsroom
Ο Μπερνάρ

bet365

Ο Μπερνάρ δεν έκρυψε πως υπάρχει στεναχώρια στον Παναθηναϊκό για το 0-0 με τον Βόλο, επισημαίνοντας όμως πως από αύριο όλοι θα στρέψουν το βλέμμα τους στην αναμέτρηση με τον Άρη για την 3η αγωνιστική των play-offs.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το 0-0 με τον Βόλο στη Λεωφόρο ανέφερε τα εξής: «Θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες είμαστε στεναχωρημένοι απόψε και λέω απόψε γιατί από αύριο κοιτάμε τον επόμενο αγώνα μας στη Θεσσαλονίκη. Οπότε μένουν ακόμη οκτώ αγώνες, τίποτα δεν έχει χαθεί. Από εκεί και πέρα αφήνουμε βαθμούς και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο όταν παίζεις εντός έδρας. Ο δρόμος είναι μακρύς».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει πρόβλημα κόντρα σε κλειστές άμυνες: «Αν και ο αντίπαλος έπαιζε κλειστά εμείς δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι. Χωρίς γκολ δεν μπορείς να κερδίσεις τους αγώνες».

Για το αν θεωρεί ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τέλος, παρά τις δύο ισοπαλίες που έκανε ο Παναθηναϊκός: «Βεβαίως και θα έλεγα από την αρχή του πρωταθλήματος θα κερδίσει εκείνος που θα δεχτεί τα λιγότερα γκολ, θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα έχει τις λιγότερες χαμένες ευκαιρίες. Καταλαβαίνεις πως όταν χάνεις βαθμούς σου στοιχίζει. Από εκεί και πέρα απόψε ήμασταν στεναχωρημένοι αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν αγώνα που πρέπει να κερδίσουμε.

Απ’ ότι είδα εγώ στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν έγιναν γκολ. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα γιατί δεν είναι κάποιος υπεύθυνος, όλοι μαζί χάσαμε τους βαθμούς. Μπορεί να μην παίξαμε τόσο καλά αλλά κάναμε ότι μπορούσαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα