Meczyki: «Σκάουτερ της ΑΕΚ παρακολούθησαν τον Παπανικολάου της Ρακόβ»

Meczyki: «Σκάουτερ της ΑΕΚ παρακολούθησαν τον Παπανικολάου της Ρακόβ»

bet365

Σύμφωνα με Πολωνό δημοσιογράφο οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολούθησαν το παιχνίδι της Ρακόβ για τα... μάτια του Γιάννη Παπανικολάου.

Ο πολωνός δημοσιογράφος Τόμαζ Βλόνταρτζικ αποκάλυψε σε live της πολωνικής ιστοσελίδας «Meczyki» πως σκάουτερ της ΑΕΚ βρέθηκαν στην Βαρσοβία το απόγευμα του Σαββάτου (01/04) για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Λέγκια Βαρσοβίας με την Ρακόβ, όπου αγωνίζεται και ο Στράτος Σβάρνας, ως δανεικός από την «Ένωση».

Ο λόγος όμως δεν ήταν όμως η παρουσία του ποδοσφαιριστή τους, αλλά ενός άλλου Έλληνα, του Γιάννη Παπανικολάου. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε για 72 λεπτά αντικρίζοντας και μία κίτρινη κάρτα στο συγκεκριμένο ματς. Διανύει μία εξαιρετική σεζόν γενικότερα έχοντας 34 συμμετοχές με συνολικά 2.681 αγωνιστικά λεπτά.

Για την ιστορία η δεύτερη Λέγκια κέρδισε με 3-1 την πρωτοπόρο Ρακόβ και μείωσε την μεταξύ τους διαφορά στους έξι βαθμούς με οκτώ παιχνίδι να απομένουν για τον φινάλε. Γκολ σημείωσε ο πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ να σκοράρει για το 1-0 στο 15ο λεπτό. Βασικός αγωνίστηκε και ο Στράτος Σβάρνας ως δεξιός στόπερ στην τριάδα της άμυνας των φιλοξενουμένων. Ως αλλαγή μπήκε για τους γηπεδούχους ο πρώην «πράσινος» Καρλίτος στο 83ο λεπτό ενώ στον πάγκο τους έμεινε ο πρώην του Άρη, Λίντσεϊ Ρόουζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα